Halibut prăjit cu sos de usturoi

Halibut prăjit cu sos de usturoi
Halibutul prăjit cu sos de usturoi este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.87 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de căței de usturoi, ulei de măsline, acompaniament: pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Halibut la grătar cu fenicul, roșii și Rouille de usturoi prăjită, Halibut la grătar cu sos de usturoi-coriandru, și Halibut Copt De 10 Minute Cu Sos De Usturoi-Unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți peștele într-un vas de copt puțin adânc și presărați cu linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Forțați usturoiul printr-o presă de usturoi într-un castron, apoi bateți în ulei și 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Presă De UsturoiPresă De Usturoi
BatetiBateti
BolBol
4
Se amestecă maioneza și se întinde peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Coaceți, neacoperit, până când peștele este doar gătit, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista