Halibut portocaliu cu Quinoa
Halibutul portocaliu cu Quinoan este un fără gluten și vegan rețetă cu 3 porții. O porție conține 486 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de quinoa, alune, portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Halibut Aburit Cu Salată De Quinoa Cu Măsline De Lămâie, Halibut Fript Cu Gust De Măsline Verzi Și Quinoa Picantă Cu Lămâie, și Halibut cu salsa portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți și curățați avocado și tăiați-l în cuburi de 1/4 inch. Cu un cuțit ascuțit, tăiați și aruncați coaja și miezul alb din portocaliu.
Tăiați între membrane pentru a elibera segmente portocalii într-un castron.
Într-o strecurătoare, clătiți și scurgeți quinoa. Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți 1 1/2 căni de apă la fierbere.
Adăugați quinoa și 1/2 linguriță de sare și reglați căldura pentru a menține un foc mic. Acoperiți și gătiți până când apa este absorbită și quinoa este fragedă pentru a mușca, aproximativ 15 minute.
Între timp, clătiți halibutul și uscați-l.
Se presară ușor peste tot cu sare și piper.
Se toarnă ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare. Când este fierbinte, adăugați halibut și gătiți, rotind o dată, până când este opac, dar încă umed-privind centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), aproximativ 6 minute în total.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de marmeladă peste fiecare bucată de pește.
Movilă quinoa pe farfurii. Cu o spatulă, așezați o bucată de pește deasupra quinoa și aranjați segmente de avocado și portocale peste pește.
Se presară uniform cu afine și alune.