Halibut la grătar cu maioneză de tarhon-caper

Halibut la grătar cu maioneză de tarhon-caper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul la grătar cu maioneză de tarhon-caper. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 4 și costă $6.56 pe portie. O porție conține 683 calorii, 33g de proteine, și 61G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de șalotă, boia de ardei, sare kosher; mai mult și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sandvișuri de creveți cu maioneză de tarhon-Caper, Păstrăv la grătar cu maioneză cu lămâie, și Halibut la grătar cu vinaigretă cu capere de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bacsis: dacă ouăle crude sunt o problemă, puteți face sosul cu un ou pasteurizat sau cu maioneză cumpărată din magazin (folosiți aproximativ 1 cană îngrămădită în locul oului și uleiurilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2
Bateți oul, sucul de lămâie, sarea și câteva măcinări de piper negru într-un castron până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Între timp, acoperiți cu generozitate ambele părți ale halibutului cu ulei și condimentați ambele părți cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Lăsați halibutul să stea la temperatura camerei timp de 15 minute (în timp ce grătarul se încălzește). Grătiți fripturile de halibut direct peste sursa de căldură (acoperite pe un grătar cu gaz, descoperite pe un grătar cu cărbune), fără a atinge, până când au urme bune de grătar, 2 până la 4 minute. Întoarceți fripturile și grătiți până când a doua parte are urme bune de grătar și peștele este făcut după bunul plac, încă 2 până la 4 minute. (Verificați dacă este coaptă prin feliere într-una dintre bucățile mai groase.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Serviți imediat cu maioneza tarhon-caper. Faceți sfaturi înainte maioneza poate fi făcută până la o zi înainte și refrigerată, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1
Dimensiune
2
cu 2 Tbs. maioneză, calorii
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1
440, grăsime
2
29, Calorii Grase
1
260, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
40, Grăsimi Mononesaturate
4
17, carbohidrați
5
400, colesterol
6
80, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
2, Grăsimi Polinesaturate
2
6, sodiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista