Halibut la grătar cu gust de trei ardei
Halibutul la grătar cu gust de trei ardei este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție conține 68 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, fileuri de halibut, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Halibut Cu Ardei Gras Roșu Și Gust De Măsline, Halibut prăjit în tigaie cu gust de ardei gras, și Halibut cu roșii la grătar și gust de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Pentru a pregăti gustul, acoperiți bucățile de ardei gras cu spray de gătit.
Așezați bucăți de ardei pe grătar; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate.
Scoateți din grătar; se răcește ușor. Tăiați gros bucăți de ardei gras.
Combinați ardeiul gras tocat, pătrunjelul și următoarele 6 ingrediente; pus deoparte.
Pentru a pregăti peștele, periați 1 lingură de ulei uniform peste pește.
Presărați peștele uniform cu cimbru, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru.
Așezați peștele pe grătar; grătar 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.