Halibut la grătar cu cartofi cu sare și oțet

Halibut la grătar cu cartofi cu sare și oțet
Halibutul la grătar cu cartofi cu sare și oțet este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 40 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 33 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 58 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de cartofi roșii, oțet de cidru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cartofi cu sare și oțet la grătar, Oțet Sare Cartofi Pentru Copii, și Cartofi prăjiți cu sare și oțet.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mediu-înalt. Împărțiți cartofii între 2 bucăți mari de folie rezistentă și, împărțind uniform, aruncați cu oțetul, 1 lingură de ulei și linguriță fiecare sare și piper. Îndoiți folia peste cartofi și sigilați marginile pentru a forma 2 pachete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Se pune pe grătar și se gătește, întorcându-se o dată, până când cartofii sunt fragede, 20 până la 25 de minute.Între timp, frecați halibutul și ceapa cu lingura rămasă de ulei și condimentați cu linguriță fiecare sare și piper. După ce cartofii s-au fiert timp de 15 minute, grătar cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
HalibutHalibut
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Adăugați halibutul și ceapa și gătiți până când halibutul este opac pe tot parcursul, 3 până la 5 minute pe parte, iar ceapa este fragedă, 4 până la 5 minute pe side.In un castron mic, aruncați rucola cu sucul de lămâie. Acoperiți halibutul cu rucola și serviți cu cartofii, ceapa și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
HalibutHalibut
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateExpert
Gata În56 m.
Porții40
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista