Halibut cu sos de capere
Halibutul cu sos de Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 220 calorii, 33g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă subțire, suc de lămâie, ardei jalape și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Halibut cu sos de lămâie și Caper, Halibut Ars Cu Sos De Capere De Lămâie, și Halibut Ars Cu Sos De Capere De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul și peștele într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați în frigider 2 ore, întorcându-vă o dată.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Creșteți căldura la mediu-mare. Se amestecă roșii, 2 linguri pimiento, capere, jalapeo tocat și sare. Acoperiți și gătiți 5 minute.
Adăugați 1/4 cană de apă și pește; acoperiți și gătiți pește 3 minute pe fiecare parte. Descoperiți și gătiți 3 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați 1 file pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1/4 cană de sos.
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe rămase pimiento.
Încingeți fiecare porție cu 1 pană de var.
Notă de vin: halibutul cu sos de Caper este perfect cu un sauvignon blanc cu gust ușor, care preia aromele sărate "verzi" ale caperelor și este suficient de delicat pentru a se potrivi bine cu peștele. Încercați Dry Creek Vineyard Fum Blanc 2005 din județul Sonoma, California, aproximativ $ (Fum blanc este un alt nume pentru Sauvignon blanc.) Cu aromele sale strălucitoare, răcoritoare, limey și gustul curat, pur, este potrivit pentru fel de mâncare. -- Alina Gavril
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.