Halibut Cu Crustă De Cartofi

Halibutul cu crustă de cartofi necesită în jur 1 oră și 46 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 7,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 313 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime per portie. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, fulgi de piper, fileuri de halibut pacific și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un fel principal scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este extraordinar. Încercați Halibut cu crustă de arpagic, Halibut cu coajă de migdale condimentate cu piure de cartofi dulci de dovleac, și Halibut Cu Crustă De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați uleiul de măsline, usturoiul, cimbrul, frunzele de dafin, coaja de lămâie, fulgii de ardei roșu zdrobiți și semințele de fenicul. Aduceți la fierbere, apoi opriți focul și lăsați-l să stea cel puțin 1 oră. (*Sfat mare: Acest lucru se poate face înainte și folosit pentru o mulțime de lucruri diferite.)
Folosind o mandolină, feliați 1 cartof extrem de subțire, (hârtie subțire), în runde alungite.
Așezați o bucată de hârtie pergament pe o suprafață de lucru curată și uscată. Aranjați 3 felii de cartofi într-o linie verticală suprapusă apăsându-le împreună în timp ce le puneți pe pergament. Repetați acest proces până când aveți un dreptunghi de cartof suprapus de 4 x 6 inci care reproduce solzi de pește.
Ungeți "solzii" cartofului cu uleiul infuzat și presărați cu sare. Condimentează halibutul cu sare.
Așezați fileul de halibut mai aproape de 1 capăt al dreptunghiului cartofului decât celălalt și apoi rotiți peștele în felii de cartofi, folosind pergamentul pentru a facilita rularea. Apăsați pentru a compacta și a adera cu adevărat cartofii la pește.
Periați exteriorul cartofilor cu uleiul infuzat pentru a sigila cartofii și pentru a împiedica cartofii să se rumenească, acest lucru va ajuta, de asemenea, să faceți un "pachet de pește"frumos strâns. Rezervați peștele la frigider în timp ce pregătiți fileurile rămase. Refrigerați fileurile timp de cel puțin 1 oră înainte de gătit.
Adăugați uleiul de măsline infuzat într-o tigaie mare antiaderentă până când fundul este acoperit generos și aduceți tigaia la foc mediu-mare. Condimentează peștele cu sare și adaugă în tigaie. Gatiti pestele pe ambele parti timp de 3 pana la 4 minute Lingand frecvent excesul de ulei peste peste pentru a-l "ungea". Cartofii trebuie să fie maro auriu crocant și foarte bine aromatizați, iar peștele va fi suculent în interiorul "solzilor"crocanți.
Transferați pe farfurii de servire și serviți.
Acest lucru va face un iubitor de pește din oricine!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Anne Amie Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.