Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Halibutul cu crustă de alune cu Salsa de mere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 732 calorii, 80g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $14.81 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați cayenne, frunze de cimbru, halibut pacific și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de alune ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată-Alune ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Halibut cu crustă de alune cu sparanghel prăjit, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil bască cu fasole albă și sos de plante medicinale), și Tarhon-halibut prăjit cu unt brun de alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Faceți crustă: rotiți ingredientele într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Ungeți halibutul cu unt, amestecați amestecul de nuci peste tot peștele și așezați-l pe o foaie de copt unsă. Gatiti doar pana cand pestele este opac in centru, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mic, adăugați șalotă și măr și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute; scoateți de pe foc. Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie și ingredientele rămase; se amestecă în amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Serviți halibutul cu salsa de mere și presărați cu puțin cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.