Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Halibut și legume en Papillote ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 7,45 USD pe porție. O porție conține 406 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți dovlecei, fasole, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Halibut prăjit cu legume en Papillote, Halibut în Papillote, și Halibut cu anghinare și roșii en Papillote.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Sau puneți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați toate legumele și măslinele într-un castron cu câteva linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. De asemenea, condimentați peștele cu puțină sare și piper aici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New York
Aluat De Pâine De Porumb
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Rupeți 2 foi de hârtie pergament de aproximativ 24" Lungime fiecare. (folosiți folie dacă gătiți pe grătar.) Unii oameni vor tăia hârtia într-o formă de inimă (păstrați-l pliat în jumătate și se taie forma de o jumătate de inimă, Valentines școală elementară oricine!) Folosesc doar forma pătrată așa cum este.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Folosind jumătatea inferioară a fiecărui pachet de pergament (păstrați cealaltă jumătate pentru a se plia și a face pachetul), împărțiți legumele între cele două hârtii, asigurându-vă că le așezați în centrul pătratului, lăsând cel puțin un centimetru de spațiu în jurul marginii.
5
Puneți pește deasupra acestuia și crenguță de cimbru deasupra peștelui. Dă totul o stoarcere bună de suc de lămâie. Și acum ești gata să-l crimp închis!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Aduceți cealaltă jumătate a hârtiei pentru a acoperi peștele și legumele. Începând de la un colț, pliați hârtia pe ea însăși. Deplasându-vă în jurul marginii hârtiei, veți ajunge la celălalt colț pe care îl puteți ascunde sub. Doriți să creați un sigiliu bun, deoarece practic, peștele și legumele se vor aburi în interiorul pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Așezați pe o foaie de copt și coaceți 15-20 de minute, în funcție de grosimea peștelui. Dacă utilizați un grătar, așezați pachetul de folie chiar pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Când peștele este gătit, scoateți din cuptor și lăsați să stea un minut, pentru a lăsa aburul să se disipeze puțin. În funcție de setare, așez pachetul pe farfurie și tocmai am tăiat un X în partea de sus a pachetului și decojesc puțin hârtia sau folia pentru a expune bunătățile din interior. Sau puteți tăia pachetul pe lateral și glisați conținutul și toate sucurile pe o farfurie sau un bol de cină superficial. Finalizați cu un alt hit de suc de lămâie dacă doriți și bucurați-vă.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.