Haggis vegetarian

Haggis vegetarian
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 20 de minute de petrecut în bucătărie, Haggis Vegetarian ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian de încercat. O porție conține 175 de calorii , 8 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 54 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 499 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, morcov, alune măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Multora le-a plăcut foarte mult această garnitură. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 41% . Încercați Haggis vegetarian , scoici umplute vegetariene șitamale de pui și vegetariene cu sos mole roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incinge uleiul vegetal intr-o cratita la foc mediu si se caleste ceapa 5 minute, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 1/3 Cană De Ovăz Tăiat Din Oțel1 1/3 Cană De Ovăz Tăiat Din Oțel
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Amestecați morcovul și ciupercile și continuați să gătiți 5 minute. Se amestecă bulionul, lintea, fasolea, alunele, alunele, sosul de soia și sucul de lămâie. Asezonați cu cimbru, rozmarin, piper cayenne și amestecuri de condimente. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mic și se fierbe 10 minute. Amestecați ovăzul, acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Condimente MixteCondimente Mixte
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
LinteLinte
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o tavă de copt de 5x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se amestecă oul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Transferați amestecul în tava de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Coaceți 30 de minute, până se întărește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista