Gustul de roșii coapte al lui Bip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să încercați roșiile coapte ale lui Bip. O porție conține 14 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 70. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de cuișoare măcinate, mere, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tartă De Roșii Coapte, Salsa de roșii verde (necoapte) pentru conserve, și Roșii verzi prăjite cu salsa de roșii coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile, ceapa, oțetul de cidru de mere, sarea, cuișoarele, ghimbirul și scorțișoara într-un vas mare la foc mediu. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până când roșiile s-au descompus și lichidul s-a redus cu 1/3, aproximativ 2 ore. Amestecați merele în gust și fierbeți, amestecând ocazional, până când bucățile de mere au început să se descompună, dar sunt încă bucăți mici, încă aproximativ 30 de minute.
Sterilizați borcanele, capacele și inelele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați gustul de roșii în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați timp de 15 minute.
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.