Rețeta Gumbo de rață și cârnați este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă face 7 porții cu 1844 calorii, 55g de proteine, și 153G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, okra, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Gumbo de rață și creveți, Rață și Gumbo okra, și Gumbo De Rață Sălbatică.
Instrucțiuni
1
Aduceți rață în apă pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez. Îndepărtați spuma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați bucăți de țelină, morcov și ceapă tăiată. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
3
Scoateți rața din bulion, rezervând 8 căni de bulion. Aruncați legumele. Puneți carnea și bulionul deoparte pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Bulion
Rață întreagă
Carne
4
Scoateți carnea din oase și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
5
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau o tigaie mare din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
7
Adăugați amestecul de făină și gătiți la foc mediu, amestecând constant, până când rouxul este colorat în ciocolată (aproximativ 30 până la 45 de minute). Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați ardei gras, ceapă tocată, țelină tocată și usturoi. Gatiti, amestecand constant, pana cand legumele sunt fragede. Se amestecă treptat bulionul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
Ciocolata
țelină
Usturoi
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
8
Adăugați carne de rață tocată, cârnați, okra și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Cârnați
Rață întreagă
Carne
Bame
9
Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 50 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
10
Se servește cu orez fiert fierbinte și pâine franceză.
Cajun poate fi asociat cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Don Olegario Albarino. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.