Gumbo de pui, creveți și Andouille

Gumbo de pui, creveți și Andouille
Nevoie de o curs principal fără lactate? Gumbo de pui, creveți și Andouille ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 4,06 USD pe porție. O porție conține 659 calorii, 50g de proteine, și 43G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cârnați andouille, pastă de roșii, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Creveți, pui și Andouille Gumbo, Creveți și Andouille Gumbo, și Gumbo de creveți cu cârnați Andouille pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare și grea, încălziți 1 lingură de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cojile de creveți rezervate și aripile de pui, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când aripile de pui se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Aripi De PuiAripi De Pui
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
3
Adăugați 1 lingură de pastă de roșii și gătiți, amestecând, până la luciu, aproximativ 2 minute. Se toarnă încet în stoc, amestecând cu o lingură de lemn pentru a elibera bucățile rumenite de pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați frunzele de dafin și dați la fiert. Îndepărtați suprafața stocului, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 1 1/2 ore, degresând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
StocStoc
5
Adăugați pulpele de pui în bulion și fierbeți până când sunt fierte, aproximativ 40 de minute. Strecurați bulionul într-un castron rezistent la căldură și transferați pulpele de pui pe o farfurie mare. Când picioarele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați carnea și aruncați pielea și oasele. Rupeți carnea în bucăți de 2 inci și puneți-o deoparte. Îndepărtați grăsimea de pe suprafața stocului și rezervați stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
StocStoc
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Într-o caserolă mare din fontă emailată, amestecați restul de 2/3 cană de ulei vegetal cu făina până se omogenizează. Gatiti uleiul si faina la foc moderat, amestecand continuu, pana se formeaza un roux maro intens, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați usturoiul, albușurile de scallion, țelina, ceapa, ardeii verzi și cârnații andouille tocați mărunt. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andouille CârnațiAndouille Cârnați
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
Ceapa VerdeCeapa Verde
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
8
Adăugați cimbru, cayenne, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
9
Adăugați restul de 1 lingură de pastă de roșii și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Treceți treptat în stocul rezervat. Se fierbe la foc mic timp de 1 oră, degresând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Adăugați okra și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
11
Adăugați puiul mărunțit rezervat și rondele de andouille și fierbeți timp de 10 minute. Condimentează gumbo-ul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui TocatPui Tocat
Sare și PiperSare și Piper
Andouille CârnațiAndouille Cârnați
GumboGumbo
12
Adăugați creveții și fierbeți timp de 1 minut. Opriți focul și lăsați gumbo-ul să stea câteva minute. Se amestecă pudra de fil și verdeața de scallion și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CrevețiCreveți
GumboGumbo

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista