Nevoie de o curs principal fără lactate? Gumbo de pui, creveți și Andouille ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 4,06 USD pe porție. O porție conține 659 calorii, 50g de proteine, și 43G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cârnați andouille, pastă de roșii, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Creveți, pui și Andouille Gumbo, Creveți și Andouille Gumbo, și Gumbo de creveți cu cârnați Andouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare și grea, încălziți 1 lingură de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cojile de creveți rezervate și aripile de pui, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când aripile de pui se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Aripi De Pui
Coji De Paste
Creveți
3
Adăugați 1 lingură de pastă de roșii și gătiți, amestecând, până la luciu, aproximativ 2 minute. Se toarnă încet în stoc, amestecând cu o lingură de lemn pentru a elibera bucățile rumenite de pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați frunzele de dafin și dați la fiert. Îndepărtați suprafața stocului, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 1 1/2 ore, degresând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Stoc
5
Adăugați pulpele de pui în bulion și fierbeți până când sunt fierte, aproximativ 40 de minute. Strecurați bulionul într-un castron rezistent la căldură și transferați pulpele de pui pe o farfurie mare. Când picioarele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați carnea și aruncați pielea și oasele. Rupeți carnea în bucăți de 2 inci și puneți-o deoparte. Îndepărtați grăsimea de pe suprafața stocului și rezervați stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Pui
Stoc
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Într-o caserolă mare din fontă emailată, amestecați restul de 2/3 cană de ulei vegetal cu făina până se omogenizează. Gatiti uleiul si faina la foc moderat, amestecand continuu, pana se formeaza un roux maro intens, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați usturoiul, albușurile de scallion, țelina, ceapa, ardeii verzi și cârnații andouille tocați mărunt. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andouille Cârnați
Ardei Gras
Legume
Ceapa Verde
țelină
Usturoi
Ceapă
8
Adăugați cimbru, cayenne, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Piper
Cimbru
Sare
9
Adăugați restul de 1 lingură de pastă de roșii și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Treceți treptat în stocul rezervat. Se fierbe la foc mic timp de 1 oră, degresând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Adăugați okra și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bame
11
Adăugați puiul mărunțit rezervat și rondele de andouille și fierbeți timp de 10 minute. Condimentează gumbo-ul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Tocat
Sare și Piper
Andouille Cârnați
Gumbo
12
Adăugați creveții și fierbeți timp de 1 minut. Opriți focul și lăsați gumbo-ul să stea câteva minute. Se amestecă pudra de fil și verdeața de scallion și se servește fierbinte.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.