Gulaș de vânat: Gulgas di Capriolo

Gulaș de vânat: Gulgas di Capriolo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați gulașul de vânat: Gulgas di Capriolo. O porție conține 1314 calorii, 171g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $13.6 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați montasio, smântână, fructe de ienupăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 32 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 82%. Rețete similare includ Carne De Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), Cel Mai Bun Gulaș Vreodată, și Gulaș.

Instrucțiuni

1
Tăiați vânatul oricărui țesut conjunctiv și tăiați-l în cuburi de 2 pe 1 inch. Într-o oală de 6 litri, combinați morcovul, țelina, ceapa, rozmarinul, cimbru, salvie, usturoi, boabe de piper, boabe de ienupăr și vin roșu și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Boabe De PiperBoabe De Piper
Vin RoșuVin Roșu
RozmarinRozmarin
VânatVânat
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se ia de pe foc, se lasă marinada să se răcească și se scufundă bucățile de vânat. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
VânatVânat
3
Scoateți carnea din marinată și uscați-o cu prosoape, rezervând marinada. Într-un cuptor olandez cu fundul greu, încălziți untura până la fumat. Condimentați vânatul cu sare și piper și puneți câte 4 până la 5 bucăți în tigaie. Se fierbe până se rumenesc peste tot, apoi se scoate pe o farfurie. Repetați procesul până când toată carnea este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
VânatVânat
UnturăUntură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
4
Adăugați făina și pata în tigaie și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SpeckSpeck
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați scorțișoara, cuișoarele, marinada rămasă și carnea, inclusiv sucurile emanate pe farfurie și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic și gătiți încet timp de 1 1/4 ore sau până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
MarinadaMarinada
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
CarneCarne
6
Scoateți de pe foc și aruncați crenguțele de ierburi, frunza de dafin, usturoiul, boabele de piper și boabele de ienupăr. Se amestecă smântâna, se presară pătrunjel, se verifică condimentele și se servește imediat garnisit cu montasio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Boabe De PiperBoabe De Piper
SmântânăSmântână
CondimenteCondimente
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 32 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista