Guacamole Chile prăjită cu chipsuri de Tortilla coapte

Guacamole Chile prăjită cu chipsuri de Tortilla coapte
Guacamole Chile prăjită cu chips-uri tortilla coapte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 289 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână apă, împachetări cu tortilla cu plante de spanac de grădină, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Guacamole Și Chipsuri De Tortilla Coapte, La locul de muncă: Guacamole de mere mari cu chipsuri de Tortilla dulci și sărate, și Usturoi prăjit, Poblano și Guacamole de ardei roșu cu chipsuri de Tortilla de casă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Pe o placă de tăiere, stivați 3 tortilla și folosind un cuțit ascuțit, tăiați în 8 pene (ca o plăcintă). Repetați cu tortilele rămase. Separați orice care se poate lipi împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
4
Așezați pe foaia de copt, distanțată uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6
Coaceți timp de 8 până la 10 minute sau până la auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți și lăsați să se răcească.
8
Într-o cratiță medie combinați ceapa, mazărea, apa, sucul de lămâie, condimentul guacamole și usturoiul. Gatiti timp de 10 minute pana cand ingredientele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GuacamolGuacamol
CondimenteCondimente
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
10
Se toarnă amestecul de mazăre răcit într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați avocado și mash cu o furculiță sau masher de cartofi. Se strecoară roșiile și se adaugă în castron cu ardei verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
TomateTomate
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
BolBol
12
Se amestecă până se amestecă.
13
Serviți cu chipsuri coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Marques de Caceres Cava cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
Culoare paie palidă reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. Fermecător și rotund în gură, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care evidențiază bulele sale fine.Un aperitiv răcoritor, această Cava se căsătorește bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista