Grisoare cu brânză cu usturoi
Grisoanele cu brânză cu usturoi durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 111 calorii . Pentru 15 cenți per porție , primești un aperitiv care servește 32. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Grisoane învelite în slănină , Mâncare naturală pentru copii: Grisoare cu conopidă și Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă și lapte.
Adăugați zahărul, untul, sarea, bicarbonatul de sodiu și 3 căni de făină. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune intr-un vas uns cu unt, intorcand o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Se intoarce pe o suprafata usor infainata; se acopera si se lasa sa se odihneasca 10 minute. Împărțiți în 32 de bucăți. Modelați fiecare în 4-1/2-in. frânghie.
Pune untul topit într-un castron puțin adânc.
Puneți brânza într-un bol separat, puțin adânc. Scufundați frânghiile în unt apoi acoperiți cu brânză.
Puneți 3 inchi una de alta pe foi de copt ușor unse.
Combinați condimentele italiene și pudra de usturoi; se presara peste grisine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 375° timp de 10-15 minute sau până când se rumenesc.
Scoateți pe rafturi de sârmă.