Gratin de stridii-brânză elvețiană cu slănină de țară

Gratin de stridii-brânză elvețiană cu slănină de țară
Gratinul Oyster-Swiss Chard cu slănină de țară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 390 calorii, 10g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, bietă elvețiană, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Gratin Elvețian, La locul de muncă: Gratin elvețian, și Gratin Elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Rumeniti slanina intr-o tigaie mare saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați untul, ceapa, usturoiul și smogul elvețian și saut-ul până când smogul este complet ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Se ia de pe foc.
5
Se toarnă amestecul într-o strecurătoare așezată în chiuvetă și se stoarce tot excesul de lichid. Rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Puneți tigaia în aragaz și adăugați smântâna și nucșoara. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la mediu-mic, astfel încât crema să nu fiarbă. Gatiti crema pana se reduce la 1 cana. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
7
Într-un castron, combinați amestecul de smog, smântâna răcită și stridiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
Chard ElvețianChard Elvețian
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper. Puneți amestecul într-un vas gratinat de 3 litri. Folosind spatele unei linguri, întindeți amestecul uniform. Într-un castron mic, amestecați parmezanul și pesmetul și presărați toppingul uniform peste gratin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Coaceți până când amestecul clocotește în jurul părților laterale și crusta este ușor maro aurie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Retipărit cu permisiunea Southern Comfort: o nouă abordare a rețetelor cu care am crescut de Allison Vines-Rushing and Slade Rushing, 801
Ingrediente de care veți avea nevoie
Southern ComfortSouthern Comfort
12
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.Allison Vines-graba și Slade graba izbucni pe scena culinară în 2003 ca bucătari de lux Jack Oyster Bar, care New York Times numit "unul dintre cele mai distinctive restaurante noi să vină de-a lungul anilor" și a câștigat Allison 2004 James Beard Rising Star award. În 2005, cuplul s-a întors în Louisiana pentru a deschide Longbranch, urmat de MiLa în New Orleans în 2007.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista