Gratin de roșii verzi și ceapă Vidalia

Gratin de roșii verzi și ceapă Vidalia
Roșia verde și gratinul de ceapă Vidaliană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 318 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,17 USD pe porție. 396 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți sare kosher și piper proaspăt crăpat, pesmet, cheddar ascuțit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Gratin de roșii verzi și ceapă Vidaliană, Gratin De Ceapă Vidaliană {Ceapă Înflorită La Cuptor}, și Pizza Cu Roșii Cu Ceapă Vidaliană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Puneți slănina într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați slănina gătită pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Adăugați firimiturile de pâine într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Scoateți 2 linguri de grăsime de slănină din tigaie și amestecați în firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați rundele de ceapă în tigaie în loturi și gătiți, fără a rupe feliile rotunde, până când există o culoare aurie, aproximativ 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Pentru a asambla gratinul, suprapuneți feliile de roșii verzi în 1 rând într-un vas mare de copt, de aproximativ 9 x 11 inci. Apoi, faceți un rând ușor suprapus al rundelor de ceapă parțial gătite, având grijă să păstrați feliile intacte. Repetați pașii până când se folosesc toate roșiile și ceapa. Condimentează roșiile și ceapa ușor cu sare și puternic cu piper. Zdrobiți slănina peste legume; presărați cheddarul ras deasupra urmat de firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Coaceți până când brânza este bulbucată, aproximativ 30 până la 45 de minute. Dacă partea de sus devine prea maro, acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista