Gratin de roșii verzi și ceapă Vidalia
Roșia verde și gratinul de ceapă Vidaliană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 318 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,17 USD pe porție. 396 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți sare kosher și piper proaspăt crăpat, pesmet, cheddar ascuțit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Gratin de roșii verzi și ceapă Vidaliană, Gratin De Ceapă Vidaliană {Ceapă Înflorită La Cuptor}, și Pizza Cu Roșii Cu Ceapă Vidaliană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți slănina într-o tigaie mare la foc mediu.
Transferați slănina gătită pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Adăugați firimiturile de pâine într-un bol mic.
Scoateți 2 linguri de grăsime de slănină din tigaie și amestecați în firimiturile de pâine.
Adăugați rundele de ceapă în tigaie în loturi și gătiți, fără a rupe feliile rotunde, până când există o culoare aurie, aproximativ 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Pentru a asambla gratinul, suprapuneți feliile de roșii verzi în 1 rând într-un vas mare de copt, de aproximativ 9 x 11 inci. Apoi, faceți un rând ușor suprapus al rundelor de ceapă parțial gătite, având grijă să păstrați feliile intacte. Repetați pașii până când se folosesc toate roșiile și ceapa. Condimentează roșiile și ceapa ușor cu sare și puternic cu piper. Zdrobiți slănina peste legume; presărați cheddarul ras deasupra urmat de firimiturile de pâine.
Coaceți până când brânza este bulbucată, aproximativ 30 până la 45 de minute. Dacă partea de sus devine prea maro, acoperiți ușor cu folie.