Gratin de conopidă și păstârnac
Gratinul de conopidă și păstârnac este o garnitură care servește 4. O porție conține 471 calorii, 18g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de piper, unt, Cheddar îmbătrânit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gratin De Cartofi De Păstârnac, Gratin De Morcov-Păstârnac, și Gratin De Morcov Și Păstârnac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați conopida și păstârnacul într-o oală mare cu apă clocotită sărată. Gatiti sa se inmoaie, 4 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece în chiuvetă.
Adăugați untul într-o cratiță mare sau într-o tigaie la foc mediu-mare. Odată ce untul face spumă, adăugați șalotele și sotati până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se presară sare și piper. Se amestecă făina și se gătește până la blond pal și pastos, 2 până la 3 minute. Bateți încet laptele cald, asigurându-vă că nu rămân bulgări din făină. Sosul ar trebui să înceapă să se îngroașe pe măsură ce începe să fiarbă. Odată ce sosul devine gros, dați focul la minim și adăugați cheddarul în mână. Se amestecă până se topește și se condimentează cu sos fierbinte.
Adăugați conopida scursă și păstârnacul în sosul de brânză și amestecați pentru a acoperi.
Amestecați pesmetul, parmezanul, uleiul de măsline, pătrunjelul și puțină sare și piper într-un castron mic. Acoperiți caserola cu amestecul de pesmet.
Coaceți până la barbotare și auriu, 20 de minute.
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.