Gratin de conopidă și păstârnac

Gratin de conopidă și păstârnac
Gratinul de conopidă și păstârnac este o garnitură care servește 4. O porție conține 471 calorii, 18g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de piper, unt, Cheddar îmbătrânit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gratin De Cartofi De Păstârnac, Gratin De Morcov-Păstârnac, și Gratin De Morcov Și Păstârnac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Adăugați conopida și păstârnacul într-o oală mare cu apă clocotită sărată. Gatiti sa se inmoaie, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece în chiuvetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați untul într-o cratiță mare sau într-o tigaie la foc mediu-mare. Odată ce untul face spumă, adăugați șalotele și sotati până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se presară sare și piper. Se amestecă făina și se gătește până la blond pal și pastos, 2 până la 3 minute. Bateți încet laptele cald, asigurându-vă că nu rămân bulgări din făină. Sosul ar trebui să înceapă să se îngroașe pe măsură ce începe să fiarbă. Odată ce sosul devine gros, dați focul la minim și adăugați cheddarul în mână. Se amestecă până se topește și se condimentează cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați conopida scursă și păstârnacul în sosul de brânză și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
7
Amestecați pesmetul, parmezanul, uleiul de măsline, pătrunjelul și puțină sare și piper într-un castron mic. Acoperiți caserola cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Coaceți până la barbotare și auriu, 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista