Gratin de conopidă și păstârnac

Gratin de conopidă și păstârnac
Gratinul de conopidă și păstârnac este o garnitură care servește 4. O porție conține 471 calorii, 18g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de piper, unt, Cheddar îmbătrânit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gratin De Cartofi De Păstârnac, Gratin De Morcov-Păstârnac, și Gratin De Morcov Și Păstârnac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați conopida și păstârnacul într-o oală mare cu apă clocotită sărată. Gatiti sa se inmoaie, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece în chiuvetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Adăugați untul într-o cratiță mare sau într-o tigaie la foc mediu-mare. Odată ce untul face spumă, adăugați șalotele și sotati până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se presară sare și piper. Se amestecă făina și se gătește până la blond pal și pastos, 2 până la 3 minute. Bateți încet laptele cald, asigurându-vă că nu rămân bulgări din făină. Sosul ar trebui să înceapă să se îngroașe pe măsură ce începe să fiarbă. Odată ce sosul devine gros, dați focul la minim și adăugați cheddarul în mână. Se amestecă până se topește și se condimentează cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Adăugați conopida scursă și păstârnacul în sosul de brânză și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
7
Amestecați pesmetul, parmezanul, uleiul de măsline, pătrunjelul și puțină sare și piper într-un castron mic. Acoperiți caserola cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Coaceți până la barbotare și auriu, 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista