Gratinul de cartofi-praz este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 261 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, smântână, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin De Cartofi-Praz, Praz De Cartofi Gratinat, și Praz și gratin de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți vasul gratinat de 2 litri sau vasul de copt superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Încălziți laptele, usturoiul, sarea și piperul la foc mic în tigaie de 12 inci la foc mediu-mic; adăugați cartofi și praz. Gatiti descoperit aproximativ 15 minute, amestecand frecvent, doar pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Usturoi
Praz
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Puneți amestecul de cartofi în vasul gratinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
5
Se amestecă smântână și muștar; lingura peste amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Muștar
Cartofi
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
7
Coaceți neacoperit 20 până la 25 de minute sau până când se înfundă în jurul marginii și se rumenesc deasupra.