Gratinul de cartofi Pancettan și Porcini este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 436 calorii, 17g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Un amestec de lapte, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gratin de cartofi cu Porcini și soia, Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone, și Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone.
Instrucțiuni
1
Înmuiați ciupercile porcini uscate în apă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini Uscate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Scoateți ciupercile din apă, rezervând apa, stoarceți excesul de apă din ele și tocați-le grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă pancetta și se sotează până începe să se rumenească, aproximativ 4-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
5
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se adaugă ciupercile, usturoiul, cimbru, sare și piper și se sotează un minut și se ia de pe foc.Aduceți smântâna, laptele, apa rezervată de ciuperci și nucșoara la foc mic și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Se toarnă un pic de cremă peste fundul unei tigaie de copt de 8x8x2 inch și se acoperă 1/2 din cartofii feliați deasupra, urmată de jumătate din amestecul de pancetta și ciuperci și brânză, urmată de cartofii rămași, smântâna și amestecul rămas de pancetta și ciuperci și brânză și se acoperă în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
8
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când furculița este fragedă, aproximativ 45-60 de minute. Notă: la sfârșitul acestui pas puteți lăsa gratinul să stea la temperatura camerei timp de până la două 2 ore înainte de a continua.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Scoateți folia și continuați să gătiți până se rumenesc deasupra, aproximativ 15 minute.