Gratinul de cartofi-hrean cu ceapă caramelizată este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 319 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet balsamic, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Gratin de cartofi cu ceapă caramelizată, Gratin De Cartofi Dulci Cu Ceapă Caramelizată, și Carne De Hrean Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti cartofii in apa clocotita pentru a acoperi 20 de minute sau pana aproape se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Se scurge și se răcește ușor. Curățați cartofii și tăiați-i în felii groase de 1/4 inch. Aranjați feliile de cartofi într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se amestecă jumătate și jumătate și hrean și se toarnă peste cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
5
Coaceți, acoperit, la 400 timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ceapa, rămânând 1/2 linguriță de sare și restul de 1/2 linguriță de piper; gatiti, amestecand ocazional, 20 de minute; adaugati zahar si gatiti, amestecand ocazional, 5-8 minute sau pana cand ceapa este colorata cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Se amestecă oțetul și se fierbe 2 minute sau până se evaporă lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9
Scoateți din căldură și răciți 5 minute. Îndoiți brânza și 2 linguri de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10
Descoperiți cartoful; se acoperă cu amestec de ceapă. Reduceți temperatura la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Se lasa sa stea 5 minute; se presara cu restul de 2 linguri patrunjel.