Gratin De Cartofi Cu Două Brânzeturi

Gratin De Cartofi Cu Două Brânzeturi
Gratinul de cartofi cu două brânzeturi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 323 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, brânză gruyincrumroyre, făină de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gratin De Cartofi Cu Trei Brânzeturi, Gratin De Cartofi Cu Brânză Albastră, și Gratin de cartofi cu brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.Ungeți vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de scurtare sau gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu. Se amestecă în făină cu sârmă măturică până la omogenizare. Se amestecă treptat laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
3
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand sosul este usor ingrosat. Se amestecă muștarul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Așezați jumătate din cartofi în vasul de copt; se acoperă cu jumătate din sos și jumătate din fiecare dintre brânzeturi. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când cartofii sunt fragezi și blatul este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista