Gratin De Cartofi Cu Două Brânzeturi
Gratinul de cartofi cu două brânzeturi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 323 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, brânză gruyincrumroyre, făină de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gratin De Cartofi Cu Trei Brânzeturi, Gratin De Cartofi Cu Brânză Albastră, și Gratin de cartofi cu brânză de capră.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.Ungeți vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de scurtare sau gătit.
Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu. Se amestecă în făină cu sârmă măturică până la omogenizare. Se amestecă treptat laptele.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand sosul este usor ingrosat. Se amestecă muștarul și sarea.
Așezați jumătate din cartofi în vasul de copt; se acoperă cu jumătate din sos și jumătate din fiecare dintre brânzeturi. Repetați straturile.
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când cartofii sunt fragezi și blatul este maro auriu.
Lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.