Grappa Semifreddo cu sos Espresso
Grappa Semifreddo cu sos Espresso este un fără gluten băutură. Această rețetă servește 6 și costă 1,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 534 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți garnitură: boabe de cafea mocha, apă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cantaloupe Grappa Semifreddo, Semifreddo de praline de migdale cu caise braconate cu Grappa, și Espresso Semifreddo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un castron mare cu gheață și apă rece.
Bateți gălbenușurile, zahărul și 1/3 cană de grappa cu un mixer electric într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă clocotită timp de 10 minute sau până când este gros și palid și amestecul înregistrează 170 de litri F pe un termometru cu citire instantanee. Puneți vasul în baie de gheață și bateți amestecul până la rece.
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un alt bol cu bătătoare curățate până când țin doar vârfuri rigide. Bateți smântâna într-un bol separat până când ține vârfuri moi.
Bateți o treime din albi în amestecul de gălbenușuri pentru a ușura și a plia în albii rămași și apoi smântână, ușor, dar bine.
Lingurați în forme și congelați, acoperite cu folie de plastic, până când sunt ferme, aproximativ 2 ore.
Gatiti zaharul intr-o cratita grea de 2 litri la foc moderat, amestecand incet cu o furculita, pana se topeste si devine auriu pal. Gatiti caramelul fara agitare, tigaie rotitoare, pana la auriu profund.
Se amestecă împreună apă clocotită, pudră de espresso și suc de lămâie. Adăugați cu grijă la caramel (amestecul se va bule și se va aburi energic), apoi gătiți la foc moderat, amestecând, până când caramelul se dizolvă și sosul este neted.
Forme 3Dip în apă fierbinte 5 secunde, apoi rulați un cuțit mic subțire în jurul marginilor și inversați pe plăci. Puneți o linguriță de grappa răcită deasupra fiecăruia și stropiți farfurii cu sos espresso cald sau la temperatura camerei.
* Dacă siguranța ouălor este o problemă în zona dvs., poate doriți să utilizați albușuri de ou pasteurizate în cutie pentru semifreddo.* Semifreddo poate fi făcută cu 1 săptămână înainte și păstrată înghețată.
Lăsați să se înmoaie 30 de minute la frigider înainte de a se desface.* Puteți face sos espresso cu 3 zile înainte și se răcește, acoperit. Reîncălziți pentru a se încălzi înainte de servire.