Granola Cu Gust De Nucă
Nutty Granolan este un fără gluten și vegan masa de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de stafide, nuci pecan, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Granola Cu Gust De Nucă, Mama ' s Nutty Granola, și Granola Cu Gust De Nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Pulverizați o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Într-un castron mediu combinați ovăzul, nucile, siropul de arțar, sarea, scorțișoara și stafidele, dacă folosiți.
Întindeți amestecul pe foaia de copt și coaceți până se rumenesc, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Transferați foaia într-un suport de răcire și lăsați să se răcească complet. A se păstra la frigider într-un recipient etanș.