Granita de mandarină cu cremă de fasole de vanilie
Granita de mandarină cu cremă de fasole de vanilie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 244 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână frișcă, suc de mandarină, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Granita de mandarină cu cremă de fasole de vanilie, Granita de mandarină cu cremă de fasole de vanilie, și Tangerine-tartele de curmale cu frisca de Zara si Granita de mandarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de mandarină și 2/3 cană de zahăr într-o tigaie metalică pătrată de 8 inci și bateți până se dizolvă zahărul. Congelați amestecul de mandarină 1 oră, apoi amestecați bine. Acoperiți și congelați până se solidifică, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Puneți crema într-un castron mic. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole.
Se amestecă în 2 linguri de zahăr. Acoperiți vasul și refrigerați crema de vanilie timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Puneți 2 linguri de cremă de vanilie în fiecare din cele 6 pahare. Folosind furculita, razuiti granita in fulgi. Movilă granita în pahare și servește.