Granita De Țelină De Mere
Granita de țelină de mere necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 135 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de wasabi praf, ulei de măsline, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Granita De Mere De Țelină, Granita De Țelină De Mere, și Granita De Mere Și Țelină.
Instrucțiuni
Puneți vitaminute c zdrobite și zahăr într-un recipient de 1 litru care se va potrivi sub gura de juicer.
Folosind storcător, mere de suc și țelină în recipient. Îndepărtați spuma și amestecați până când zahărul este dizolvat.
Se toarnă într-o tigaie pătrată din oțel inoxidabil sau sticlă de 8 până la 9 inci și se congelează până la înghețarea parțială, aproximativ 1 oră. Răzuiți și amestecați cu o furculiță, zdrobind orice bulgări. Continuați să înghețați, răzuind o dată sau de două ori, până când este înghețat uniform, încă aproximativ 2 ore.
Se amestecă împreună wasabi și suficientă apă pentru a face un sos turnat.
Răzuiește granita pentru a se ușura, apoi servește presărată ușor cu sare de mare și stropită ușor cu ulei și sos de wasabi.
* Vitamina C (acid ascorbic) este disponibilă sub formă de pulbere la farmacii și magazine de alimente naturale (pentru 1.000 mg, utilizați 1/2 linguriță). Va împiedica sucul de mere să se rumenească.· Nu este necesar să îndepărtați pielea sau semințele de pe bețișoarele de mere.* Granita poate fi făcută cu 2 zile înainte și păstrată congelată, acoperită cu folie de plastic odată înghețată. Răzuiește înainte de servire.