Graham Crackers
Graham Crackers este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 25 de porții. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 89 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare kosher, făină graham, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Biscuiți Graham: biscuiții Graham nu trebuie să fie pătrați, Biscuiți Graham: biscuiții Graham nu trebuie să fie pătrați, și Biscuiți Graham: biscuiții Graham nu trebuie să fie pătrați.
Instrucțiuni
Așezați atât făinurile, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori pentru a combina.
Adăugați untul și pulsați până când amestecul seamănă cu făina de porumb.
Adăugați melasa, laptele și extractul de vanilie și procesați până când aluatul formează o bilă, aproximativ 1 minut. Apăsați mingea într-un disc gros de 1/2 inch, înfășurați în folie de plastic și dați-o la frigider timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Desfaceți aluatul răcit și așezați-l pe o bucată mare de hârtie pergament și acoperiți cu o a doua foaie de hârtie pergament.
Rulați aluatul până când are o grosime de 1/8 inch. Glisați aluatul rulat și hârtia pergament pe o tigaie cu jumătate de foaie.
Scoateți foaia superioară de hârtie pergament și tăiați aluatul, folosind un tăietor de pizza rulant în bucăți pătrate de 2 inci, făcând tăieturi verticale și apoi orizontale până la capăt pe aluat. Tăiați orice exces. Folosind o furculiță, faceți găuri peste tot aluatul. Lăsați biscuiții pe tigaie și coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 25 de minute sau până când marginile încep să se întunece.
Scoateți din cuptor, așezați tava cu biscuiții pe un suport de răcire și lăsați să se răcească complet. Odată complet răcit, rupeți în biscuiți individuali și păstrați-l într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ballatore Rosso Red Spumante cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
![Ballatore Rosso Roșu Spumante]()
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Culoarea vibrantă, rubinie a Ballatore Rosso Red Spumante îl face un vin spumant captivant. Aromele îmbietoare care amintesc de mure și citrice formează un buchet încântător de complex. Bine echilibrat și bogat în caracter varietal, acest vin spumant se reîmprospătează prin combinarea aromelor de zmeură și cireșe, oferind un finisaj clar și curat.În timp ce spumantele sunt savurate în mod tradițional cu deserturi, Ballatore Rosso Red Spumante este un însoțitor elegant și festiv pentru orice ocazie.Alcool: 8.20%