Graham Cracker Marshmallows
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați Graham Cracker Marshmallows. O porție conține 114 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 20 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, gelatină, glucoză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Smookies (biscuiți cu ciocolată Graham Cracker cu Marshmallows prăjite), Graham Cracker Pie, și Graham Cracker Pie.
Instrucțiuni
Echipament Special: foaie de acetat
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. înfloriți gelatina în apă cu gheață până la moale, aproximativ 5 minute.
Într-o cratiță grea, gătiți cele 2 căni de apă, miere, melasă, glucoză și zahăr la 266 grade F/130 grade C. Înainte ca zaharurile să ajungă la temperatura lor, începeți să bateți albușurile și sarea într-un mixer la viteză medie-mare, astfel încât albușurile să fie la vârfuri moi când zahărul este gata. Odată ce zaharurile sunt la temperatură, adăugați încet siropul la albusurile biciuite la viteză mare. Când se adaugă tot siropul, opriți mașina, adăugați gelatina la albii fierbinți și continuați să bateți până când amestecul este pufos și rigid.
Între timp, încălziți firimiturile de cracare graham pe o foaie de copt căptușită cu pergament la cuptor.
Adăugați firimiturile încălzite în amestecul biciuit și amestecați doar până când sunt încorporate.
Se întinde pe o jumătate de foaie de copt pulverizată cu spray de gătit antiaderent.
Așezați o foaie de acetat pentru a acoperi.
Lasă-l să stea peste noapte. Înfășurați bine în folie de plastic și lăsați să stea peste noapte la temperatura camerei.
Pentru a servi, scoateți din tigaie și tăiați în pătrate de 2 inci. Păstrați acoperit.