Graham Cracker Marshmallows

Graham Cracker Marshmallows
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați Graham Cracker Marshmallows. O porție conține 114 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 20 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, gelatină, glucoză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Smookies (biscuiți cu ciocolată Graham Cracker cu Marshmallows prăjite), Graham Cracker Pie, și Graham Cracker Pie.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: foaie de acetat
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. înfloriți gelatina în apă cu gheață până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
3
Scurgere.
4
Într-o cratiță grea, gătiți cele 2 căni de apă, miere, melasă, glucoză și zahăr la 266 grade F/130 grade C. Înainte ca zaharurile să ajungă la temperatura lor, începeți să bateți albușurile și sarea într-un mixer la viteză medie-mare, astfel încât albușurile să fie la vârfuri moi când zahărul este gata. Odată ce zaharurile sunt la temperatură, adăugați încet siropul la albusurile biciuite la viteză mare. Când se adaugă tot siropul, opriți mașina, adăugați gelatina la albii fierbinți și continuați să bateți până când amestecul este pufos și rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Bomboane RuntsBomboane Runts
Sirop De GlucozăSirop De Glucoză
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Între timp, încălziți firimiturile de cracare graham pe o foaie de copt căptușită cu pergament la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Adăugați firimiturile încălzite în amestecul biciuit și amestecați doar până când sunt încorporate.
7
Se întinde pe o jumătate de foaie de copt pulverizată cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
8
Așezați o foaie de acetat pentru a acoperi.
9
Lasă-l să stea peste noapte. Înfășurați bine în folie de plastic și lăsați să stea peste noapte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Pentru a servi, scoateți din tigaie și tăiați în pătrate de 2 inci. Păstrați acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista