Grătar: salată de fenicul și portocale
Grătar: salata de fenicul și portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 364 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sare kosher, muștar dijon, portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți cu unt de portocale și salată de fenicul și portocale, Salată de fenicul portocaliu, și Salată de portocale și fenicul.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați sucul de portocale, coaja, muștarul și uleiul de măsline pentru a face vinetă. Se condimentează cu sare și piper după gust și se lasă deoparte.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Grătar curat și cu ulei.
Ungeți ușor feliile de fenicul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Fenicul la grătar la foc mare până se carbonizează și se înmoaie ușor, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți din grătar și tocați aproximativ, aruncând orice bucăți de miez rămase.
Într-un castron mare, aruncați împreună fenicul, segmentele portocalii, migdalele și menta.
Stropiți pe vinetă și serviți.