Grătar Mixt Italian

Grătar Mixt Italian
Reteta gratar mixt Italian este gata în aproximativ 1 oră și 50 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 8 porții cu 471 calorii, 36g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de apă, pătrunjel, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Grătar Mixt Mediteranean, Fajitas Cu Grătar Mixt, și Grătar mixt fără carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mic, amestecați toate ingredientele de ulei de lămâie Herbed. Acoperiți și lăsați să stea cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De LămâieUlei De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
În caserola cu microunde de 2 litri, puneți cârnați, apă și ceapă. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 5 minute înalte; rearanjați cârnații. Re-acoperiți și cuptorul cu microunde pe mediu (50%) 5 până la 7 minute sau până când cârnații nu mai sunt roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Scoateți cârnații; aruncați ceapa și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
ApăApă
4
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
5
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Periați toate părțile de pui, carne de vită și cârnați cu amestec de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Pui întregPui întreg
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Grătați carnea descoperită la foc mediu, periați frecvent cu amestec de ulei și întoarceți ocazional, pentru următoarele ori: grătar carne de vită 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
8
Adăugați pui și continuați grătarul. Carne de vită la grătar 12 până la 16 minute sau la coacerea dorită. Pui la grătar 15 până la 20 de minute sau până când sucul este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (170).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
9
Adăugați cârnați fierți în ultimele 5 până la 10 minute de girlling pentru a se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista