Grătar De Vită Mărunțit

Grătar De Vită Mărunțit
Reteta gratar Carne de vită mărunțită este gata în aproximativ 8 ore și 10 minute și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 12 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă este plăcută de 209 de gurmanzi și bucătari. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptură de vită, rulouri kaiser, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită La Grătar Mărunțită, Grătar De Vită Mărunțit, și Sandvișuri De Vită Cu Grătar Mărunțit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se presară friptura cu sare și piper. Într-o tigaie antiaderentă, prăjiți maro în ulei pe toate părțile la foc mediu-mare; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transferați friptura la un 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Combinați ketchup-ul, apa, ceapa, zahărul brun, sosul Worcestershire, sucul de lămâie, oțetul, muștarul, semințele de țelină și pudra de chili; se toarnă peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scoateți carnea; tăiați cu două furculițe și reveniți la aragazul lent. Puneți 1/2 cană de amestec de carne pe fiecare rolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Bella Grace Vineyards Old Vine Zinfandel cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Bella Grace Podgorii Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Bella Grace Podgorii Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Old Vine Zinfandel din 2012, un vin roșu purpuriu, se deschide cu cireș închis, tutun și taninuri ușoare. Aromele la mijlocul palatului de condimente de vacanță și nucșoară se dezvoltă împreună cu zmeura coaptă. Finisajul este plăcut și ușor afumat, cu note ușoare de piper negru. Împerecheați cu carne roșie, tocănițe consistente și bomboane de ciocolată sau cu o persoană dragă în fața focului.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista