Grătar de miel cu gem de trei cepe este un fără gluten felul principal. O porție conține 530 calorii, 28G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,45 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Raft de miel cu gratin nou de cartofi, ceapă și cimbru, Grătar de miel la grătar, și Grătar De Miel La Grătar.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti gemul, combinați ceapa perlată, șalota, ceapa roșie, untul, uleiul de măsline și zahărul brun într-o cratiță mare la foc mediu-mare; gatiti 10 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand frecvent. Reduceți căldura la mediu; gatiti 5 minute sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Fripturi De Carne Din New York
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La Picior
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați bulion, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; se fierbe timp de 20 de minute. Se amestecă oțet și cimbru; se fierbe 8 minute sau până se evaporă lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se ia de pe foc; ține la cald.
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Pentru a pregăti mielul, presărați 1/2 linguriță piper și 1/4 linguriță sare peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazare Decojita, Optional
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Așezați mielul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 4 minute, întorcându-se o dată. Reduceți căldura la mediu; grătar miel 10 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia în cotlet.