Goug emplemorres
Goug ar putea fi doar upragres Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 54 de porții cu 36 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, brânză gruyincrumrore, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Gougeres, Goug emplemorres, și Goug emplemorres.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 km f dacă veți coace imediat goug arropres. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Aduceți apa, untul, 1/2 linguriță de sare și cayenne la fiert într-o cratiță mică.
Așezați făina în vasul unui mixer cu suport, de preferință prevăzut cu accesoriul cu palete, adăugați amestecul de apă clocotită și amestecați bine (sau folosiți o lingură de lemn și un castron mare; nu folosiți un tel—aluatul este prea greu). Bateți ouăle pe rând până când aluatul este neted. Bateți brânza și amestecați până când aluatul este gros și brânza s-a topit în mare parte.
Așezați aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu mediu (1/4 inch).
Puneți aluatul într-o movilă mică (cu diametrul de 3/4 inci) pe foile de copt căptușite.
Presărați fiecare cu un vârf de brânză rasă și sare. Goug arcres poate fi copt imediat pentru refrigerare sau congelat înainte de coacere.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până se rumenesc și se umflă de aproximativ 3 ori dimensiunea dimensiunii lor originale. Nu deschideți ușa cuptorului cel puțin primele 12 minute, pentru a nu le dezumfla.
Serviți și mâncați imediat!