Gorgonzola și piure de arpagic
Gorgonzolan și arpagic piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, arpagic, Brânză gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 49 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Mascarpone Arpagic Piure De Cartofi, Piure De Arpagic Și Ceapă, și Mascarpone Arpagic Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță medie; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți; întoarceți cartofii în tigaie. Mash cu un masher de cartofi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți 3 minute sau până se înmoaie; se amestecă laptele și brânza. Reduceți căldura la minim; gătiți 4 până la 5 minute sau până când se încălzește și brânza începe să se topească.
Adăugați amestecul de lapte la piureul de cartofi. Se amestecă arpagicul, sarea și piperul.