Golabki (Rulouri De Varză Umplute)

Golabki (Rulouri De Varză Umplute)
Nevoie de un curs principal fără gluten? Golabki (rulouri de varză umplute) ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 424 calorii, 20g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați orez, piper măcinat, supă de roșii condensată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Golabki (Rulouri De Varză Umplute), Golabki (rulouri de varză umplute) pentru # SundaySupper, și Sarmale / Golabki / Sarmale Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Puneți capul de varză în apă, acoperiți oala și gătiți până când frunzele de varză sunt ușor înmuiate suficient pentru a le îndepărta din cap, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți varza din oală și lăsați varza să stea până când frunzele sunt suficient de reci pentru a se manipula, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scoateți 18 frunze întregi din capul de varză, tăind orice coaste centrale groase și dure. Puneți frunzele întregi deoparte. Se toacă restul capului de varză și se întinde în fundul unei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
5
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa in unt fierbinte pana se inmoaie, 5-10 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se amestecă ceapa, carnea de vită, carnea de porc, orezul, usturoiul, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați aproximativ 1/2 cană amestec de vită pe o frunză de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Rotiți varza în jurul amestecului de carne de vită, învelind în părți pentru a crea un plic în jurul cărnii. Repetați cu frunzele rămase și amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
10
Așezați rulourile de varză într-un strat deasupra varzei tocate în vasul cu caserole; condimentați rulourile cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
11
Bateți supa de roșii, sucul de roșii și ketchup-ul împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Se toarnă amestecul de supă de roșii peste rulourile de varză și se acoperă vasul Doresc folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când varza este fragedă și carnea este gătită, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista