Gnocchi Ricotta De Dovleac
Reteta Gnocchi Ricotta de dovleac se poate face în aproximativ 1 oră. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 646 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Vă este adus prin simple rețete. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 6354 ar spune că a ajuns la fața locului. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de salvie, ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Gnocchi Ricotta de dovleac cu unt brun de vanilie, Gnocchi de dovleac cu Broccoli rabe și Ricotta afumată, și Ricotta Gnocchi.
Instrucțiuni
Faceți aluatul de gnocchi cu ricotta de dovleac:
Amestecați piureul de dovleac, ricotta, parmezanul, ouăle și sarea împreună într-un castron mare.
Adăugați 2 căni de făină și amestecați bine cu mâinile. Aluatul trebuie să fie foarte lipicios, imposibil de lucrat.
Adăugați încă o jumătate de cană de făină și amestecați — o-doriți ca aluatul să fie încă destul de lipicios, dar suficient de flexibil pentru a se forma într-un buștean mare.
Dacă nu este, continuați să adăugați puțină făină la un moment dat până când puteți obține un aluat moale care va fi rulabil. Nu ar trebui să necesite niciodată mai mult de 4 căni de făină. Acoperiți aluatul cu un prosop umed.
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere: aduceți o oală mare cu apă la fierbere, apoi adăugați suficientă sare, astfel încât apa să aibă un gust sărat.
Lăsați acest lucru să fiarbă în timp ce faceți gnocchi.
Întindeți aluatul și tăiați gnocchi: pentru a face gnocchi, întindeți puțină făină pe o suprafață mare de lucru și pregătiți mai multă făină.
Tăiați Jurnalul de aluat în patru bucăți egale.
Luați o bucată și tăiați-o în jumătate.
Rulați bucata de aluat într-un șarpe de aproximativ 1/2 inch grosime, apoi tăiați-o în bucăți de lățimea unei furculițe.
Folosiți partea din spate a unei furculițe pentru a crea indentări în gnocchi: pudrați gnocchi cu puțină făină, apoi folosiți un deget pentru a împinge gălușca în sus pe dinții unei furculițe.
Lăsați gnocchi să cadă înapoi pe suprafața de lucru.
Acest lucru face două lucruri: face gălușca puțin mai subțire și mai ușoară și creează depresiuni și creste pe care sosul le poate ține.
Dacă toate acestea vă deranjează prea mult, săriți-le. Gnocchii nu vor fi la fel de buni, dar vor avea totuși un gust bun.
Fierbeți gnocchi: folosind o spatulă metalică, ridicați ușor câțiva gnocchi odată și aruncați-i în apă. Creșteți căldura până la fierbere.
Fierbeți acești gnocchi până când plutesc, apoi îndepărtați-i cu o lingură cu fante sau un skimmer de păianjen.
Așezați gnocchiul gătit pe o foaie de copt și aruncați cu puțin ulei de măsline, astfel încât să nu se lipească.
Repet! Acum reveniți la următoarea bucată mare de aluat și repetați procesul. este important să fierbeți gnocchi în loturi mici, astfel încât să nu se lipească unul de celălalt.
Saut gnocchi în unt: când sunt făcuți toți gnocchi, încălziți untul la foc mediu-mare până când nu mai spumează.
Adăugați suficient gnocchi în tigaie pentru a-l acoperi într-un singur strat. Nu - i lăsa să se îngrămădească unul pe celălalt.
Lăsați-i să se prăjească netulburați timp de 90 de secunde.
Presărați jumătate de salvie peste tigaie. Gatiti inca un minut, apoi iesiti pe farfurii. Repetați cu gnocchi rămași.
Păstrați cald în cuptor: dacă trebuie să faceți acest lucru în mai multe loturi, păstrați gnocchiul finit pe foaie de copt în cuptor setat la cald.
Serviți imediat ce toate sunt gata, pudrate cu piper negru și sare de trufe, dacă aveți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.