Gnocchi de cartofi dulci cu salvie prăjită și castane ras
Gnocchi de cartofi dulci cu salvie prăjită și castane ras ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Un amestec de nucșoară, parmigiano-reggiano, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gnocchi de cartofi dulci cu slănină și salvie, Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun și salvie, și Gnocchi De Cartofi Dulci Cu Arțar Scorțișoară Salvie Unt Brun.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pătrundeți cartofii roșii și dulci în mai multe locuri cu o furculiță, apoi coaceți într-o tigaie cu 4 fețe până când sunt fragede, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
Se răcește ușor cartofii, apoi se curăță și se forțează prin ricer în tigaie, răspândindu-se într-un strat uniform. Răciți cartofii complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De Cartofi
Tigaie
4
Făinați ușor 2 sau 3 foi mari de copt sau tapetați cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
5
Bateți împreună oul, nucșoara, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
Piper
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adunați cartofii într-o movilă în tigaie, folosind un răzuitor de patiserie dacă aveți unul și formați o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se toarnă amestecul de ouă în bine, apoi se frământă în cartofi. Frământați în brânză și 1 1/2 căni de făină, apoi frământați, adăugând mai multă făină după cum este necesar, până când amestecul formează un aluat neted, dar ușor lipicios. Se pudrează ușor cu puțină făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Brânză
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
8
Tăiați aluatul în 6 bucăți. Formați 1 bucată de aluat într-o frânghie groasă de 1/2 inch pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
9
Tăiați frânghia în bucăți de 1/2 inch. Rulați ușor fiecare bucată într-o bilă și praf ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
10
Repetați cu restul de 5 bucăți de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
11
Întoarceți o furculiță și țineți-o la un unghi de 45 de grade, cu vârfuri de dinți care ating suprafața de lucru. Lucrând cu 1 la un moment dat, rulați gnocchi în jos dinți de furculiță, apăsând cu degetul mare, pentru a face creste pe 1 parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Rola
12
Transferați gnocchi așa cum s-a format pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește. Prăjiți frunzele de salvie în 3 loturi, amestecând, până când devin doar o nuanță mai deschisă și mai clare (vor continua să fie clare pe măsură ce se răcesc), aproximativ 30 de secunde pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Condimentează ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Prăjiți castanele în 3 loturi, amestecând, până devin aurii și crocante, aproximativ 30 de secunde pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
4
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Condimentează ușor cu sare. Rezervați ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
1
Adăugați untul în ulei în tigaie cu 1/2 linguriță sare și gătiți până se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se ia de pe foc.
1
Adăugați jumătate de gnocchi într-o oală de paste cu apă clocotită bine sărată și amestecați. Gatiti pana plutesc la suprafata, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Transferați cu o lingură cu fante în tigaie cu sos de unt. Gatiti gnocchi rămase în același mod, transferul la tigaie ca fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
3
Încălziți gnocchi în tigaie la foc mediu, amestecând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se servește presărat cu salvie prăjită și castane și brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Brânză
1/2 Crenguță Rozmarin
1
* Gnocchi nefierți pot fi congelați (mai întâi în 1 strat pe o foaie de copt, apoi transferați într-o pungă sigilabilă) până la 1 lună. Nu dezghețați înainte de gătit. * Castanele pot fi feliate cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei răcoroase.* Sosul și toppingul pot fi înjumătățite; faceți o rețetă completă de gnocchi și înghețați jumătate din ea.