Gnocchi și ardei în sos Balsamic

Gnocchi și ardei în sos Balsamic
Nevoie de un garnitură vegetariană? Gnocchi și ardei în sos Balsamic ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 718 calorii, 7g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 24 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mini ardei umpluți cu slănină și brânză de capră cu sos balsamic de Chili dulce, Pesto Gnocchi cu cârnați și ardei, și Gnocchi de legume prăjite cu reducere balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti gnocchiul conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se amestecă ceapa tocată și se condimentează cu sare; gătiți până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă ciupercile, ardeii, roșiile și busuiocul; gătiți încă 5 minute. Se amestecă untul pentru a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se toarnă oțetul balsamic în tigaie, se amestecă, se reduce focul și se fierbe sosul timp de 15 până la 20 de minute. Aruncați gnocchiul gătit cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
GnocchiGnocchi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista