Glisoare pentru tort de Crab cu maioneză picantă

Glisoare pentru tort de Crab cu maioneză picantă
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Glisoarele pentru tort de Crab cu maioneză picantă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 328 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de maioneză, carne de crab, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Glisoare pentru tort de Crab cu maioneză picantă, Glisoare pentru tort de Crab cu sos picant Aioli, și Asiatice condimentat somon Sliders cu soia Mayo & picant Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați prazul, țelina și ceapa și gătiți, amestecând des, până când sunt moi și aurii, aproximativ 10 minute; pus deoparte la cool.In un castron mare, pliați ușor împreună crab, maioneză, pătrunjel, cayenne, sare, piper și amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
CrabiCrabi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați 1 cană de pesmet și amestecați doar până se combină. Formați amestecul de crab în torturi de 12 (3 inci), folosind aproximativ 1/3 cană din amestec pentru fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
CrabiCrabi
4
Transferați într-o tavă pentru foi.Puneți făina, ouăle și restul de 1 1/2 căni de pesmet în 3 feluri de mâncare separate, largi și puțin adânci. Lucrând cu 1 patty la un moment dat, dragă în făină, apoi ou, apoi pesmet, scuturând excesul de fiecare dată. Dragă încă o dată în ou, apoi pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu, până când este foarte fierbinte, dar nu fumează, aproximativ 2 minute. Aranjați 6 torturi în tigaie și gătiți, răsturnând o dată, până se rumenesc adânc și se fierb pe tot parcursul, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și puneți-o deoparte. Repetați cu restul patties.To faceți maioneză picantă: într-un castron mic, amestecați toate ingredientele până se combină.Între timp, lucrând în 2 loturi, topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se taie maro laturile a 6 rulouri până se prăjesc și se rumenesc, 1 până la 2 minute; se transferă pe o farfurie și se repetă cu untul și rulourile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Întindeți un pic de maioneză picantă, după gust, pe fiecare chiflă, apoi acoperiți cu salată și prăjituri de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CrabiCrabi
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista