Glisoare De Miel
Glisoarele de miel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 362 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de șalotă, ketchup, miel măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Glisoare De Chiftele De Miel, Glisoare de miel cu brânză albastră, și Glisoare de miel la grătar cu iaurt de mentă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mic sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti pana cand urechile sunt moi, 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până la aromat, 30 de secunde.
Scoateți tigaia de pe foc și răciți ușor.
Combinați amestecul de șalotă, miel, chimen, ketchup, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mediu. Formați amestecul în 8 torturi fiecare cu diametrul de 2 1/2 inci și grosimea de 1/2 inci. Apăsați un cub de brânză în mijlocul fiecărei paste și formați carnea în jurul brânzei pentru a acoperi.
Ungeți tortele cu restul de 3 linguri de ulei și grătiți până când sunt fierte, 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Lăsați prăjiturile să se odihnească timp de 2 minute.
Așezați chiftelele în chifle și serviți.