Carne de vită Sliders cu crema de hrean ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 342 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați filetul de vită, inele de ceapă, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Friptură De Vită Hrean Brânză Cursoare Coapte, Crostini Cu Cremă De Vită Și Hrean, și Muschiulet de vita cu crema de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați hreanul, maioneza, smântâna, muștarul, zahărul, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Faceți glisoarele: topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați fundul cocului, tăiați-l în jos și gătiți până devin aurii; deoparte. Topiți încă 1 lingură de unt în tigaie și prăjiți blaturile de chifle până devin aurii; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Condimentează carnea de vită generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Încălziți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenesc, dar încă roz în centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. (De asemenea, puteți găti filetul într-o singură bucată: rumeniți pe toate părțile, apoi prăjiți într-un cuptor de 425 grade F, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se lasă să se odihnească, apoi se taie în 12 bucăți.)
7
Asamblați glisoarele: puneți o felie de vită pe fiecare fund de COC. Completați fiecare cu o lingură generoasă de cremă de hrean, câteva inele de ceapă și un blat bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt