Glisante Picante Jalapeno

Glisante Picante Jalapeno
Sliders Jalapeno picante ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 178 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de pesmet panko, șobolani, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 19%. Încercați Jalapeno Popper Glisoare De Pui, Jalape La Cuptor Olifto Popper Glisoare De Pui, și Sweet tean cuptor-glisoare de pui prăjit w / Jalapeno Cheddar Slaw de porumb + ceapă crocantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Într-un castron mare, adăugați carne de vită măcinată, jalapenos, șalotă, panko, smântână grea, brânză, praf de usturoi, 1 lingură de sare și 1/2 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se amestecă bine. Formați în chiftele mici și puneți-le la cuptor timp de 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Într-un castron separat, adăugați creme fraiche, salsa verde, vârf de sare și piper și amestecați împreună. La frigider până când este gata de servit cu glisoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creme FraicheCreme Fraiche
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Răspândiți ușor Creme fraiche pe ambele părți ale chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Puneți burgeri în mijloc și alegeți-l cu un jalapeno.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sangre De Toro Cava. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Sangre De Toro Cava
Sangre De Toro Cava
Galben pal cu perlaj fin și persistent. Intens. Arome florale și proaspete de fructe în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.Minunat ca aperitiv sau asociat cu pește și fructe de mare.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista