Glazură De Brânză Cremă

Glazură De Brânză Cremă
Glazura de brânză cremă este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 2664 calorii, 14g de proteine, și 78g de grăsime. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, lapte, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează cel mai bine ca glazură și se face în aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 18 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Glazură Cu Cremă De Unt De Vanilie Și Glazură Cu Brânză Cremă De Căpșuni, Rulouri De Scorțișoară Cu Smântână, Cu Glazură De Brânză Cremă De Portocale, și Cupcakes cu smântână de migdale albe cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză, laptele și vanilia într-un castron mediu cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți treptat în zahăr pudră, câte 1 cană, până se omogenizează și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista