Glaze De Clementină
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Glazura de clementină ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Această rețetă servește 6 și costă 60 de cenți pe porție. Un amestec de unt, crenguță de cimbru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Prăjituri Clementine Cu Glazură De Ciocolată Neagră, Tort Cu Ulei De Măsline De Dovleac Cu Glazură De Clementină, și Clementine Cosmos.
Instrucțiuni
Combinați sucul de clementină, șalota și cimbru într-o cratiță grea; aduceți la fierbere. Gatiti pana la sirop si reduceti la 1/3 cana. Se strecoară amestecul și se aruncă solidele. Se amestecă untul și sarea.
Periați glazura pe carne de porc, pui sau carne de vită în timp ce prăjiți.