Gigant Ganache-Topped Plăcintă Whoopie

Gigant Ganache-Topped Plăcintă Whoopie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Giant Ganache-Topped Whoopie Pie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 533 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5148 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, frișcă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcinte Whoopie cu umplutură de mentă și Ganache de ciocolată, Ganache A Acoperit Mușcăturile De Brownie, și Mușcături De Brownie Cu Vârf De Ganache pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 8 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică până la umezire, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Amestec De TortAmestec De Tort
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Se toarnă în tigăi.
3
Coaceți 14 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
5
Într-un castron mare, bateți ingredientele de umplere cu mixerul electric la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase. Pe farfuria de servire, Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Întindeți umplutura peste tort, întinzându-se ușor peste margine. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
7
În cratița de 1 litru, încălziți frișca la foc mic până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc; se amestecă ciocolata până se topește. Se răcește aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
9
Se toarnă ganache pe partea de sus a tort; răspândit cu spatula astfel încât doar începe să curgă peste marginea tort. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista