Gigant Ganache-Topped Plăcintă Whoopie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Giant Ganache-Topped Whoopie Pie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 533 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5148 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, frișcă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcinte Whoopie cu umplutură de mentă și Ganache de ciocolată, Ganache A Acoperit Mușcăturile De Brownie, și Mușcături De Brownie Cu Vârf De Ganache pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 8 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică până la umezire, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 14 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mare, bateți ingredientele de umplere cu mixerul electric la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase. Pe farfuria de servire, Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos.
Întindeți umplutura peste tort, întinzându-se ușor peste margine. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus.
În cratița de 1 litru, încălziți frișca la foc mic până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Se ia de pe foc; se amestecă ciocolata până se topește. Se răcește aproximativ 10 minute.
Se toarnă ganache pe partea de sus a tort; răspândit cu spatula astfel încât doar începe să curgă peste marginea tort. Depozitați ușor acoperit.