Gem De Congelator De Afine

Gem De Congelator De Afine
Gemul de congelator de afine este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan condiment. Această rețetă face 50 de porții cu 69 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați afine, zahăr, pectină de fructe sub formă de pulbere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare includ Gem De Congelator De Afine, Gem De Congelator Cu Afine Portocalii, și Congelator Afine Franceză Toast Caserola.

Instrucțiuni

1
Amestecați zahărul și afinele împreună într-un bol; lăsați să stea 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Amestecați sucul de lămâie și pectina împreună într-un bol mic separat; se adaugă la amestecul de afine. Se amestecă constant până când zahărul este complet dizolvat și nu mai este granulat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
PectinăPectină
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați afinele în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/2 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Se lasă să stea la temperatura camerei timp de 24 de ore până se fixează.
5
Se dă la frigider până la 3 săptămâni sau se congelează până la 1 an. Dezghețați în frigider.
DificultateGreu
Gata În10 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista