Gem De Căpșuni De Rubarbă
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și condiment prietenos cu fodmap? Gemul de căpșuni de rubarbă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 925 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 1,81 USD pe porție. 464 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți rubarbă, jeleu de căpșuni, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 42 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gem De Piersici De Rubarbă, Lovin ' De Vară: Gem Rapid De Sangria De Căpșuni, și Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare sau într-o oală, amestecați împreună rubarba proaspătă și zahărul. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte.
Aduceți rubarba și zahărul la fiert la foc mediu. Se fierbe, amestecând constant, timp de 12 minute la căldură scăzută.
Scoateți din căldură și amestecați amestecul de gelatină uscată.
Transferați în borcane sterile și refrigerați.