Gelatină de căpșuni cu sos Dulce de Leche

Gelatină de căpșuni cu sos Dulce de Leche
Gelatina de căpșuni cu sos Dulce de Leche este o fără gluten garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 119 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, dulce de leche, gelatină cu aromă de căpșuni jell-o și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), Tartă simplă cu căpșuni Dulce de Leche, și Clătite umplute cu căpșuni, acoperite cu dulce de leche.

Instrucțiuni

1
Adăugați apă clocotită în amestecurile de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se toarnă în 8 feluri de desert. Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm.
3
Se amestecă dulce de leche și smântână până se omogenizează; lingură peste gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane RuntsBomboane Runts
4
Se acoperă cu căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista