Gelatina albă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 134 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cremă de brânză, apă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați JELL-O gelatină roșu, alb și albastru Desert, Jazzy Gelatin, și Salată De Gelatină Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează și se amestecă bine. Într-un castron separat, dizolvați gelatina în apă clocotită. Se amestecă în amestecul de cremă de brânză împreună cu laptele, sucul de lămâie și vanilia. Îndoiți toppingul biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Gelatină
Vanilie
Zahăr
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă într-o matriță, dacă se dorește, și se dă la frigider până se fixează, aproximativ 3 ore.